sunnuntai 27. syyskuuta 2015

How to Solve the European Migrant Crisis in 5 Steps



Euroopan Siirtotyöläisten / pakolaiskriisistä - 5 helppoa vaihetta

Pakolaisten kriisi Euroopassa voitaisiin helposti ratkaista.Ongelmana on, että todellinen ratkaisu ei sovi poliittinen järjestelmä Yhdysvalloissa tai Länsi-Euroopassa. Olemme tislattu mitä on tehtävä alas 5 helppoa vaihetta.
  1. Lopettaa rahoitus ja aseistaa kapinallisryhmien yrittää kaataa Syyrian hallitus. Se on vakiintunut, että näitä aseita on päätyy käsiin ISIS ja sen tytäryhtiöt . Tämä on aiheuttanut vain kaaosta ja tuhoa. Rahoja funneled näihin varjoisa toiminnot olisi välittömästi ohjataan intensiivinen jälleenrakennukseen.
  2. Painostaa Turkin ja Jordanian katkaista ISIS toimitusreiteistä, ja määrätä seuraamuksia tahansa maahan helpottaa öljyn myynnin IS alueelta tai antaa varoja tai materiaaleja niiden saavuttamiseksi . Ei armeija voi toimia, jos niiden toimitusketjussa on rikki. Se ei ole onnettomuus näillä reiteillä alkavat Turkin ja Jordanian rajojen.
  3. Tukea Syyrian hallitus. Koko vuosi Yhdysvaltain ilmaiskuja Syyriassa ovat täysin epäonnistuneet hävittää tai jopa merkittävästi heikentää ISIS. Tietenkin tämä on koska todellinen strategia ei tuoda ISIS alas, vaan sisältää ne ja antaa heille mahdollisuuden heikentää Assad vähitellen. Jos Washington todella halusi lopettaa tähän ryhmään, ne ottaa vihje Venäjältä ja antaa Syyrian hallituksen aseilla, koulutusta ja logistista tukea, jotta ne voivat työntää ISIS takaisin. Tämä tarkoittaa Washington ja sen liittolaisten pitäisi virallisesti luopumaan kaikista suunnitelmat pakko järjestelmän muutos. He ehkä pidä Assadin, muttasuurin osa kansalaisista Syyrian tukea häntä . Itse asiassa hän on enemmän kannatusta maansa kuin Obama tai Yhdysvaltain kongressi on Amerikassa. Ja eri väliajoin hän oli enemmän tukea kuin kongressi ja Obaman yhdistettynä. Jokainen hallitus asentamisen jälkeen Yhdysvaltojen tukemaa hallintoa muutos pidettävä nukkehallitus, ja siksi ei ole oikeutusta tarvitaan alueen vakauttamiseksi. Jos tarvitset todisteita tästä, katsokaa Afganistanissa tai Irakissa.
  4. Antaa suoraa apua rakentaa asuminen, infrastruktuuri ja yritysten tuhoutui konflikti. Lyhyellä aikavälillä väliaikainen pakolaisleireillä tulisi perustaa muualla kuin konfliktialueen, ja ruokaa ja lääkintätarvikkeita toimitetaan säännöllisesti. Kyllä tämä maksaa rahaa, mutta niin on viiden vuoden vallanvaihdon push joka loi ongelma ensiksi.
  5. Paluu pakolaiset näille vakiintunut alueille. Se ei ole kenenkään edun tulva Euroopassa massat työttömien pakolaisia. Näin johtaa vain kiristynyt ja vahvistaa muukalaisvastaisia ​​liikkeitä.Nämä ihmiset eivät tarvitse istutetaan gettoja Euroopassa, he tarvitsevat kotinsa takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti