torstai 19. maaliskuuta 2015

Mielipide: Nemtsovin tappoivat nationalistit tai CIA - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Mielipide: Nemtsovin tappoivat nationalistit tai CIA - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

28 helmikuuta, 18:22

Mielipide: Nemtsovin tappoivat nationalistit tai CIA

Mielipide: Nemtsovin tappoivat nationalistit tai CIA

Oppositiopoliitikko Boris Nemtsovin julkisten esiintymisten pohjalta, häntä oltaisiin voitu pitää Washingtonin agenttina, olettaa toimittaja Paul Craig Roberts.

Roberts esittää kaksi versiota Moskovassa tehdystä murhasta.
Jos, Nemtsovia ei tappanut CIA, pyrkien vierittämään syyn Putinin niskoille, niin todenäkäisesti venäläiset nationalisti tappoivat hänet, koska näkivät hänessä Washingtonin agentin, - kirjoittaa Roberts.
Putinia tullaan todennäköisesti syyttämään Nemtsovin kuolemasta, huomauttaa Roberts. Jos, palautetaan mieliin Sergei Magnitskin kuolema, niin USA:n kongressi reagoi siihen täysin suhteettomilla Venäjän vastaisilla pakotteilla. Roberts on vakuuttunut, että länsimaiden media syyttää Putinia arvostelijansa murhasta, ilman minkäänlaisia todisteita.
Putin, on kuitenkin tarpeeksi järkevä, ettei anna näin edullista lahjaa Washingtonille, uskoo Roberts. Kaiken lisäksi, kovaäänisistä lausunnoistaan huolimatta, Nemtsov ei tuottanut minkäänlaista vahinkoa Putinin suosiolle Venäjällä.
Jos, kuitenkin CIA likvidoi Nemtsovin propagandaetujen nimissä, niin ei ole vielä kuitenkaan selvää, kantaako tämä työ tuloksia, päättää toimittaja.

Kirjoituksen tekijän mielipide ei mahdollisti käy yksiin toimituksen näkemyksen kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti